Verhuurvoorwaarden

Betaling

Hippo

De betaling voor het gehuurde springkasteel gebeurt contant bij levering of voorafgaand door overschrijving op ons rekeningnummer BE33 0016 1496 7346.

Bij annulatie

Indien U ons minstens 24uur op voorhand verwittigt, kan U een reservatie gratis annuleren. Bij hevige regen kan dit de dag zelf ook nog gratis gebeuren of U kan uw reservatie verplaatsen.

Levering en afbraak

Gratis leveren, opstellen en terug ophalen op de door U gewenste locatie binnen een straal van 30km rond Edegem is gratis. Bij de opbouw en afbraak dient er wel minstens 1 volwassen persoon aanwezig te zijn om aan te wijzen waar het springkasteel mag staan.

Verzekering

Bij levering ondertekent de Huurder een contract dat hij/zij aansprakelijk is voor gebeurlijke ongevallen. U kan een extra verzekering afsluiten bij uw verzekeringsagent indien U dit wenst.

Schade

Er dient steeds een borg van €50 per springkasteel of tent betaald te worden. Het gehuurde springkasteel wordt in goede staat ontvangen en de Huurder is verantwoordelijk voor alle schade vastgesteld na de huurperiode. Bij vaststelling van schade bij afhaling moet deze betaald worden door de Huurder of zijn verzekering. Bij afhaling dient het springkasteel of tent schoon, droog, onbeschadigd en opgeblazen te zijn. Indien dit niet het geval is, wordt de borg ingehouden.

Enkele tips springkasteel

  • Kies een springkasteel dat aangepast is aan uw wensen: de leeftijd van de kinderen en ook het aantal personen zijn van belang bij het maken van uw keuze.
  • Plaats het springkasteel op een vlakke, zachte ondergrond, nooit op of in de buurt van puntige voorwerpen zoals stenen of op zand. Indien uw ondergrond van steen, of niet volledig droog en proper is, dan kunnen wij een zeil aanleveren.
  • Voorzie stroom van 220V en 16A. Bij gebruik van een verlengsnoer moet dit voldoen aan deze specificaties. Rol een verlengsnoer op een haspel steeds volledig af om oververhitting te voorkomen. Zorg voor een goede doorgang naar het springkasteel en voorzie 1m langs elke zijde en 2m achter het kasteel voor de motor.
  • Plaats het springkasteel zo, dat er steeds toezicht kan worden gehouden.

5 van de 6 springkastelen zijn overdekt. Zo kan er bij een regenvlaagje rustig verder gesprongen worden. Indien het echter hevig regent en waait, dient het kasteel afgelaten te worden. De torens en bogen moeten vervolgens naar binnen worden gevouwen zodat het kasteel dubbelgevouwen kan worden. Indien dit niet gebeurt, sijpelt er water naar binnen. De schade dient dan door de Huurder betaald te worden. Bij hevige wind moet het kasteel in de grond verankerd worden.

Wat niet mag…

  • De motor afdekken.
  • Op de muren, de bogen en het dak klimmen.
  • Het springkasteel betreden met de schoenen aan.
  • Eten, drinken, scherpe voorwerpen meenemen op het springkasteel.
  • Het springkasteel aflaten indien het niet echt nodig is. Let zeker op als er nog kinderen op het kasteel aanwezig zijn!